Over mij

Leuk dat je even op deze pagina komt kijken en wat meer over mij wilt lezen! Wil je graag meer details over mijn werkervaring van de afgelopen jaren dan verwijs ik je graag door naar mijn LinkedIn profiel. Op deze pagina ga ik daar niet al te diep op in en probeer ik het wat persoonlijker te houden.

Mijn naam is Erwin Schreiber, geboren in Drachten en daardoor opgegroeid als trotse Fries. Ik doe dingen graag op mijn eigen manier en ben altijd geïnteresseerd om iets nieuws te leren. Meestal lees ik 3 boeken tegelijk, want maar 1 boek kan toch wat saai zijn soms. Ik reis graag om nieuwe plekken, culturen en vooral lekker eten te ontdekken (Thai streetfood mmm). Daarnaast hou ik van muziek, dat afhankelijk van mijn gemoedstoestand schommelt tussen 80’s en elektronische muziek. Koken doe ik ook graag en schijn ik best aardig te kunnen volgens mijn vriendin. Verder ben ik lichtelijk verslaafd aan Scandinavische detective series.

Onbewust ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in ondernemen, daarom kwam ik bij de studie Bedrijfseconomie terecht. Nadat ik deze opleiding had afgerond ben ik als Assistent-Accountant gaan werken bij een jong bedrijf in Leeuwarden. Hier ontdekte ik dat ik graag meer invloed wilde uitoefenen op de resultaten van mijn klanten, maar ik was alleen maar bezig met cijfers uit het verleden. Na 3 jaar ben ik opnieuw de studiebanken ingedoken, zodat ik een nieuwe uitdaging had en in een toekomstige baan hopelijk meer invloed zou kunnen uitoefenen. Om de overgang van werken naar studeren nog wat groter te maken koos ik voor Antwerpen. Een nieuwe omgeving zou vast voor de nodige inspiratie zorgen om de studie met succes af te ronden. Dit viel het eerste jaar nogal tegen, ik moest flink aan de bak en tegelijkertijd waren er zoveel andere leuke dingen te doen. Toch was ik erg trots toen ik 3 jaar later – zomer 2015 inmiddels – de Master opleiding Management & Organisatie had afgerond.

Na een fijne reis van bijna twee maanden in Zuid-Oost-Azië begon mijn avontuur als Online Marketeer. Ik heb een jaar binnen een bedrijf gewerkt als Allround Online Marketeer en een jaar bij een Online Marketing bureau. Na twee jaar vond ik het tijd worden om de sprong in het diepe te wagen. De vrijheid om mijn eigen werktijden in te delen en locatie onafhankelijk te kunnen werken waren voor mij de belangrijkste drijfveren. Daarnaast werk doen waar ik écht voldoening uit zou halen en natuurlijk een hoop nieuwe uitdagingen tegemoet te gaan. Dus heb je een leuke Online Marketing opdracht voor me als freelancer? Let me know!

erwin schreiber bergen griekenland adsposure over mij gespiegeld