fbpx

Google Ads

Meer rendement halen uit je Google Ads campagnes? Als SEA Specialist help ik jouw bedrijf aan meer leads of sales via je website. Klik hier om direct contact met mij op te nemen. 

Erwin Schreiber freelance google ads specialist Arnhem

Waarom adverteren met Google Ads?

Het grote voordeel van zoekmachine marketing is dat klanten al gericht zoeken (Googelen) naar jouw producten of diensten. Het verkeer naar je website is daarom van hoge kwaliteit en de kans op een conversie is hoog. 

Door campagnes slim in te richten zorg je ervoor dat relevante bezoekers op jouw website terecht komen, en niet op de website van je concurrent. Google Ads kan jouw omzet daardoor flink verhogen.

Als Paid Advertising Specialist heb ik al tientallen MKB ondernemers geholpen om meetbaar betere resultaten uit hun campagnes te halen.

Mag ik jouw bedrijf ook helpen groeien? Neem dan contact op via het contactformulier

adsposure review dochorse

Voordelen Google Ads

Ben je er nog niet helemaal van overtuigd of adverteren in Google wat voor jou is? Bekijk dan onderstaande punten eens en ontdek wat Google Ads voor jouw bedrijf kan betekenen.

  • Je betaalt alleen wanneer iemand op je advertentie klikt
  • 24/7 zichtbaarheid in Google zodat je naambekendheid en vindbaarheid toeneemt
  • Continue stroom van nieuwe potentiële klanten naar je website
  • Grote kans dat je concurrenten ook adverteren in Google en je onbewust klanten misloopt
  • Meer omzet en groei van je bedrijf
  • Meetbaarheid, een positieve ROI is altijd het uitgangspunt

Google Ads uitbesteden

Heb je zelf te weinig tijd of kennis om Google Ads campagnes te onderhouden en optimaliseren? Dan kun je het beheer het beste uitbesteden. Dit zorgt voor rust in je hoofd en meer aandacht voor je bedrijf en je klanten. Ik help je hier graag bij.

Ik werk met maandelijkse abonnementen vanaf 320 Euro per maand. Online Marketing bureaus rekenen al snel 100-125 Euro per uur. Als freelance Google Ads Specialist bied ik dezelfde diensten aan voor omgerekend 75 Euro per uur. En die besparing kun je natuurlijk weer inzetten als advertentiebudget 😉

Alle pakketten kun je terug vinden in het onderstaande overzicht. Altijd maandelijks opzegbaar en geen gedoe met langlopende contracten.

Binnenkort een keer kennis maken? Neem contact op via onderstaande button, of plan meteen een videocall met mij in.

Basis - 320/Maand

Klein account
Maximaal 3 campagnes
Budget tot 1K p.m.

Extra - 480/Maand

Gemiddeld account
Maximaal 5 campagnes
Budget tot 3K p.m.

Premium - 640/Maand

Groot account
Maximaal 10 campagnes
Budget >5K p.m.