Adsposure Online Marketing > Freelance Online Marketeer

Freelance Online Marketeer

Wil jij als ondernemer:

  • Meer (gratis) bezoekers op je website?
  • Een hoger conversiepercentage, zodat je omzet toeneemt?
  • Maximaal rendement halen uit je advertentiecampagnes?
  • Een goed inzicht krijgen in het gedrag van bezoekers op je website?
  • Je tijd liever besteden aan klanten en niet aan Online Marketing?
freelance online marketeer erwin schreiber

Als Freelance Online Marketeer heb ik veel ervaring met diverse uitdagingen op het gebied van Online Marketing. Ik heb voor verschillende bedrijven gewerkt en nog altijd leer ik elke dag bij. Dit vakgebied staat immers nooit stil. Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen om meer klanten en omzet te krijgen? Lees dan vooral verder. Wil je direct contact met mij opnemen? Klik dan even op de button hieronder.

Hoe kan ik jouw bedrijf helpen om te groeien?


Het ene bedrijf is het andere niet, daarom is het goed om op voorhand te bekijken welke vorm van Online Marketing het beste past bij jouw bedrijf. Heb je hier zelf al een goed beeld bij? Perfect! Dan kun je in de onderstaande lijst meteen zien of ik de betreffende dienst aanbied. Weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen, dan helpt ik je graag op weg. Afhankelijk van je doelstelling en ambities geef ik een gratis en vrijblijvend advies. Voor de volgende diensten kun je bij Adsposure terecht: 

SEO (zoekmachine optimalisatie)
Dit is de basis voor elke website, het zorgt ervoor dat potentiële klanten je kunnen vinden via Google en andere zoekmachines. Door SEO effectief in te zetten kun je hoger komen in Google. Het schrijven van originele content is een van de belangrijkste onderdelen van SEO. Daarnaast zijn er veel technische optimalisaties te behalen.

Google AdWords (Google Ads)
Ter aanvulling van SEO maken veel bedrijven gebruik van SEA, oftewel adverteren via Google. Door campagnes te optimaliseren betaal je minder per klik (lagere CPC) en kun je meer klanten bereiken met hetzelfde budget. Door Google AdWords slim in te stellen zorg je voor een continue stroom van nieuwe klanten naar je website.

Google Analytics
Als je Google Analytics goed hebt ingesteld kun je veel waardevolle data naar boven halen. Welke pagina’s worden bijvoorbeeld vaak bezocht en op welke pagina’s haken je bezoekers af? Daarnaast is het natuurlijk een goede tool om je conversies te meten en je budgetten in de gaten te houden.

Maatwerk
Staat de dienst waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan even contact met mij op, mogelijk kan ik je toch helpen of je doorverwijzen naar een freelance specialist uit mijn netwerk.

Ik denk graag met je mee over de beste methode om meer klanten en omzet te krijgen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op.

Wat kost een Freelance Online Marketeer?


Voor het uitbesteden van Online Marketing bij bureaus ben je gemiddeld 75 Euro per uur kwijt. Met een uurtarief van 60 Euro betaal je bij Adsposure een stuk minder, terwijl je er meer flexibiliteit voor terug krijgt. Is er ‘s avonds of in het weekend een probleem met een advertentiecampagne? Dan los ik het meteen voor je op. Je hoeft dan niet te wachten tot de volgende werkdag, om er achter te komen dat je tientallen of honderden Euro’s budget hebt verspild. 

freelance online marketeer adsposure meer omzet smal

Hoewel de kosten niet onbelangrijk zijn, is het natuurlijk belangrijker wat een Online Marketeer oplevert. Je kunt het daarom beter als investering zien in jouw bedrijf. Een Online Markeer helpt je immers om te groeien en om meer klanten aan te trekken. Van goede content kan je bedrijf jaren lang profijt hebben en optimalisaties in campagnes zie je direct terug in een lagere Ad spend en meer klanten op je website. 

Groeien met Online Marketing


Een goede Online Marketeer levert je (veel) geld op, omdat hij weet dat ROI het allerbelangrijkste is. Zodra de bezoekersaantallen en omzet toenemen kun je gaan groeien met je onderneming. Hoeveel inspanning hiervoor nodig is hangt af van een aantal factoren zoals: branche, organische vindbaarheid, conversie van je website,
advertentiecampagnes en natuurlijk je groeiambities. Hoe dan ook, ik denk graag met je mee! Mocht je hier graag eens over willen sparren, neem dan even contact met mij op via onderstaande button.