Adsposure Online Marketing > Content Marketing

Content Marketing

Content Marketing gaat om het aanbieden van relevante en unieke content, waarbij verkopen niet het hoofddoel is. Er zijn veel verschillende vormen, zoals: Social Media, video’s, infographics en podcasts, maar verreweg de bekendste vorm van Content Marketing is het schrijven van blogs. Blogberichten kunnen namelijk heel goed worden geoptimaliseerd, zodat je posities in Google op bepaalde zoektermen kunnen stijgen. Interessante blogs zorgen ook voor interactie met bestaande klanten en het opbouwen van vertrouwen bij nieuwe klanten. Het is dus slim om regelmatig blogs te publiceren, al is het maar om gratis bezoekers naar je website te krijgen. Een Freelance Copywriter met verstand van SEO kan je hierbij goed helpen.

blog lezen content marketing adsposure

Content Marketing uitbesteden?

Wil je het maken van blogs graag uitbesteden? Neem dan even contact op met Adsposure. We kunnen dan een strategie bepalen die past bij jouw wensen. Voor het opmaken van blogs worden onderstaande tarieven gehanteerd:

Losse blog

300 woorden 52,50
extra 100 woorden + 17,50

1 blog per maand

300 woorden 52,50
400 woorden 70
500 woorden 87,50

2 blogs per maand

300 woorden 105
400 woorden 140
500 woorden 175

Wil jij beter worden gevonden in Google en een waardevollere ervaring bieden aan je bezoekers? Dan kun je niet om Content Marketing heen.

Voordelen Content Marketing

Investeren in goede Content biedt veel voordelen, waar je nog jaren de vruchten van plukt. Je laat zien dat je expert bent op het gebied van de diensten of producten die je aanbiedt. Zoals bekend is autoriteit ook een belangrijke rankingfactor van Google. Bovendien zorgt je ervoor dat je klanten op jouw website blijven als ze daar voldoende informatie kunnen vinden. Zodra klanten je website verlaten is de kans immers een stuk kleiner dat ze nog tot een aankoop overgaan. Bied daarom zoveel mogelijk informatie, je bezoeker zal zich meer gewaardeerd voelen en sneller geneigd zijn om een aankoop te doen.